DOLAR 34,1056 0.01%
EURO 38,1780 0.03%
ALTIN 2.874,391,62
BITCOIN %
İstanbul
23°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Adana Demirspor 2-0 Yenildi, Ligin Dibine Demirledi

Adana Demirspor 2-0 Yenildi, Ligin Dibine Demirledi

ABONE OL
Eylül 22, 2024 19:13
Adana Demirspor 2-0 Yenildi, Ligin Dibine Demirledi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Karşılaşmaya Adana Demirspor’dan ziyade konuk takım Alanyaspor daha atak başladı. Bunun devamında savunmada yapılan hataları değerlendiren Alanyaspor, Uı Jo Hawang’ın 5. ve 17. Dakikalardaki golleriyle 2-0 öne geçti. Bu dakikadan sonra da bu kez Adana Demirspor üstünlüğü ele aldı. Daha doğrusu rakibini kendi yarı alanına hapsetti. Korner atışında Manev’in kafa vuruşu direkten döndü. Yusuf Sarı ve Barasi’nın net pozisyonlar ürettiği ancak golü bulamadığı maçın ilk 45 dakikası rakibin 2-0’lık üstünlüğü ile bitti.

İkinci yarıya Adana Demirspor’da Teknik Direktör Valkanis, Abdulsamet’in yerine Arda Okan’ı oyuna alarak başladı. Devamında ise Salih, Nourani ve Aksel oyuna dahil oldular. İlk yarının ortalarında olduğu gibi Adana Demirspor yine rakibini kendi alanına baskıladı. Adeta rakibini bunaltan Mavi-Lacivertliler topla fazla oynayan takım olsa da istediği golü bir türlü bulamadı. Bu pozisyonlarda Semih, Yusuf Sarı ve Gravillon oetkili oldular. Konuk Alanyaspor ise kontratak oyunu tercih etti ve maçı da 2-0 kazanmasını bildi.

TARAFTAR YALNIZ BIRAKTI
Adana Demirspor kritik maça çıktı. Alanyaspor’u ağırlayan Mavi-Lacivertlileri tribünde izlemek üzere az sayıda taraftar topluluğu geldi. Daha doğrusu sevenleri Adana Demirspor’u önemli mata yalnız bıraktılar.

MANEV DİREĞE TAKILDI
28. dakikada Adana Demirspor korner atışı kullandı. Manev, kalabalıkta kafayı vurdu. Yar dirğe çarpan top kaleci Ertuğrul da kaldı.



Başkan Oya Tekin Türkiye Şampiyonu Sara’yı Ağırladı

6 MAÇ 1 PUAN
Mavi Şimşekler galibiyete adeta hasret kaldı Dünkü Alanyaspor maçı ile birlikte Adana Demirspor 6. Maçı da geride bırakmış oldu. Takım şuana kadar sadece Kasımpaşa deplasmanından 1 puan alabildi. Adana Demirspor dünde yenilirken aldığı 1 puanla ligin tabanına iyice demirledi.

VALKANİS ÜZGÜN
Takımın Teknik Patronu Valkanis, maçın ardından yaptığı açıklamada üzgün olduğunu dile getirdi. Valkanis, “Henüz galibiyet alamadık. Bugünde Alanya karşısında elimizden gelen mücadeleyi verdik fakat yine başaramadık. Artık Bodrum maçına bakacağız.” Dedi.

STAT: Yeni Adana

HAKEMLER: Emre Kargın *, Mehmet Salih Mazlum *, Emrah Ünel *

ADANA DEMİRSPOR: Vedat *, Semih *, Gravillon *, Yusuf Sarı *, Alıouı * (Dk.70 Nouranı *), Yusuf Barası *, Manev *(dk.85 Aksel *), Bünyamin *, Abdulsamet * (Dk.46 Arda Okan *), Maestro *, Ali Yavuz * (Dk. 70 Salih *)

CORENDON ALANYASPOR: Ertuğrul ***, Lima ***, Fidan ***, Lezema **(Dk.59 Chrıstıan **), Uı Jo Hwang ***(Dk.72 Yusuf **), Coelho ***, Augusto ** (Dk.72 Efecan **), Balkovec *** , Makouta ***, Janvıer ***(Dk.89 Serdar), Hadergjonaj ***

GOLLER: Ui Jo Hwang (Dk.5 ve 17)

Editör: Murat BERHUN

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r