DOLAR 34,1657 0.08%
EURO 38,2175 -0.21%
ALTIN 2.917,95-0,51
BITCOIN %
İstanbul
23°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Murat BERHUN: Adana Geri Kalmış Afrika Ülkesi Değil. Haddini Bil Ahmet Hakan! – Adana Haber Merkezi – Adana Son Dakika Haberleri
  • Adana Güncel
  • Kültür Sanat
  • Murat BERHUN: Adana Geri Kalmış Afrika Ülkesi Değil. Haddini Bil Ahmet Hakan! – Adana Haber Merkezi – Adana Son Dakika Haberleri

Murat BERHUN: Adana Geri Kalmış Afrika Ülkesi Değil. Haddini Bil Ahmet Hakan! – Adana Haber Merkezi – Adana Son Dakika Haberleri

ABONE OL
Ağustos 13, 2024 07:06
Murat BERHUN: Adana Geri Kalmış Afrika Ülkesi Değil. Haddini Bil Ahmet Hakan! – Adana Haber Merkezi – Adana Son Dakika Haberleri
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hükümete güzellemeler yapacağım diye halkı karşısına almaktan çekinmeyen Hürriyettin Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan, Adana’yı Afrika ülkesine benzetti.

Kolay kolay yazı yazmıyorum. 

Nedeni çok.

Ama Ahmet Haka’nın Hürriyetteki köşesinde yazdılklarını duyup sonra da okuyunca yazayım istedim.

Ben Adanalıyım. Sömzümüde esirgemeden yazayım.

Bak Ahmet Hakan.

Konu Adana olunca herkes haddini bilecek ve özellikle se Haddini Bileceksin.

Önce şunu öğren, Adana Havaalanı statüsünde değildir. 

Adana Şakirpaşa Havalimanı uluslararası uçuşlar yapılan Havalimanı statüsündedir. 

Sonra:

İktidara güzelleme yapacağım diye haksız yere Adana’ya laf sözleyecek – yazacak adam daha mesleğe başlamadı.

Öncelikle şunu bil Ahmet Hakan, Adana Şakirpaşa Havalimanı Tüğrkiye’de hava muhalefeti nedeniyle kapanmayan tek havalimanıdır.

Adana Şakirpaşa Havalimanı ulaşılması en kolay havalimanıdır.

Adana Havalimanı yılda ortalama iç ve dış hatlarda 6 milyon insana hizmet verirken sorun yaşamayan tek havalimanıdır.

Sen Adana’ya geldiğinde Afrika ülkesine geldiğin hissini taşıyorsan, gelmeyeceksin Ahmet Hakan. Çok sevdiğini tahmin ettiğim Katar’a gideceksin

Afrikanın minik ülkelerinden birine geldiğin hissini uyandırak senin vansiparane desteklediğin iktidar tarafından oluşturulduğunu anlayacak, ama bunu inkar edecek kadar korkaksın. 

Havalimanının Adana’nın büyüklüğüne yakışmadığını yazmışsın. Doğru sen gibiler büyüklüğe takmış durumda. ama unutmamalısın ki havalimanlarının büyüklüğü değil,  işlevi  önemli. Büyük havalimanlarının boş kaldığını devletin yolcu garabntisi nedeniyle üstüne para vermek zorunda kaldığını herkes biliyor. Yani havalimanları işler olmalı. 

Şehrin içinde kalmış demişsin. İstanbul 

Havalimanına inerken Çölden mi geçiliyor. Dünyada çok sayıda Havalimanının kent merkezinde olduğunu biliyorsun, ama sırf Adana Havalimanını karalamak, Çukurova Havalimanının güzel olduğunu yazarak  iktidara yaranmak için atıp tutuyorsun.

Havalimanı içinde oturacak yer yokmuş diyorsun. Sen oturmak için mi havalimanlarına gidiyorsun. Bunu mu buldun yazacak. O zaman devletin DHMİ’yi eleştireceksin (Yüreğin Yeterse) 

Körük imkanı yokmuş diyorsun. Söz Adana Şakirpaşa Havalimanı yeniden açılsın. Sana özel körük sistemini yapmazlarsa söz veriyorum ben yaptıracağım. 

Hele hele ÇÇukurova Havalimanına dudak büküp, Adana Havalimanını savunmak… Sözün nirvana yamni. Kimse Çukurova Havalimanına dudak bükmedi.

 Evet Adana Havalimanına sahip çıkıyoruz. Kentimize ve değerlerine sahip çıkmamız senin zoruna gidiyor belli. 

Tabiki kentimizin değerine, tüm kazancı hazineye giden Devletin havalimanına sahip çıkacağız. 

Senin gibi şimdilik devletin malı olmayan yolcu garantisi ile Kuzova şirketinin kÇukurova Uluslararası Havalimanına sahip çıkmayacağız. 

Tabiki ödenecek paralara dudak bükeceğiz elbet.

Çukurova Uluslararası havalimanının yerinin yanlış olduğunu ilk günden söylediğimizi bilmezsin.

Yeni Havalimanının turistik bölgeleri olan Mersin’in Erdemli ilçesi civarında olmasının daha doğru ve ergonomik olacağını haykırdığımızı hiç bilmezsin.

O nedenle boş yazarsın.

Bizim “Keşke yeni havalimanından uluslararası uçuşlar, Adana’dan da iç hat uçuşları olsaydı” dediğimizi de bilmemezlikten gelirsin. 

Sonra “Adana Havalimanını savunmak” diye yazarak aşağoılarsın.

Haklısın.

Biz halkın devletin havalimanını savunuruz, sen ise kuzova şirketinin havalimanını savunursun. Aramızdaki “Had” ile “Hadsizlik” arasında kalın bir çizgi

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r