DOLAR 34,1599 0.06%
EURO 38,2899 0.1%
ALTIN 2.932,04-0,03
BITCOIN 22462832,18%
İstanbul
24°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Seyhan Belediyesinde Skandal: Memur’dan Başkan Tekin’e Salvo!

Seyhan Belediyesinde Skandal: Memur’dan Başkan Tekin’e Salvo!

ABONE OL
Eylül 27, 2024 07:58
Seyhan Belediyesinde Skandal: Memur’dan Başkan Tekin’e Salvo!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bir dönem Seyhan Belediyesinde “Prens” olarak dolaşan ve kendine biat etmeyenlere haksızlıklar yaptığı öne sürülen G.Ü. isimli memur Oya Tekin‘in Başkan olmasıyla boşa düşmüştü. Ancak G.Ü, geçici olarak görev yaptığı Seyhan Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğünde kendini “Prens”likten ederek Temizlik işleri Müdürlüğüne gönderen Başkan Oya Tekin’e laf yetiştiriyor.

GÖREV YAPTIĞI SEYHAN BELEDİYESİNDE, BAŞKAN OYA TEKİN’İ “YALANCI” ÇIKARMAYA ÇALIŞIYOR

Yaptıkları ve uygulamaları Belediyeyi yakından takip edenlerce bilinen G.Ü. isimli memur görev yaptığı Seyhan Belediyesinde, Başkan olan Oya Tekin’i “yalancı” çıkarabilmek maksadıyla “laf” söylemesi dikkat çekti.

ARKASINDAKİ SİYASİ GÜCE! Mİ GÜVENİYOR?

Kimine göre cesur!, kimine göre ise sözde arkasındaki siyasi güce! güvenen G.Ü isimli memur Barbaros Mahallesindeki semt pazarının noter husurundaki kura çekiminde konuşan Başkan Oya Tekin’in semt pazarının açıldığını söylemesini “Ti”ye alarak eleştirdi. 

Başkan Tekin’in, prosedürlerin tamamlandığını hak sahiplerine verilecek yerlerin belirlendiğini belirtmek için kullandığı ve Semt pazarının teknik olara işler hale getirildiğine işaret etmek için kullandığı “Semt Pazarı Açıldı” cümlesini “Ti”ye alarak paylaşım yapan Seyhan Belediyesinde görevli G.Ü. isimli memur, Semt pazarının düz sathında iftar yemeği verildiğine atıf yaparak  “6 Ay önce Barbaros Semt pazarının yemeğini yedik de son paylaşımı yemedik” yazdı. Amacı sadece görev yaptığı Belediyenin Başkanı olan Oya Tekin’i küçük düşürmeye çalışmak olduğu tahmin edilen Temizlik işleri Müdürlüğü memuru olan G.Ü’nun soruşturma geçirdiği, bu davranışıyla görevden uzaklaştırılmak istediği öne sürülüyor.


Büyükşehir Otobüslerinde Öğrenci Ücreti Yarıya Düştü
Büyükşehir Otobüslerinde Öğrenci Ücreti Yarıya Düştü

Seyhan Belediye Başkanı Oya Tekin’in ise Başkanı olduğu Belediyede kendisini küçük düşürmek için kelime oyunları yaparak paylaşım yapan ve bu paylaşımını  Seyhan Belediyesi hesaplarında da etiketleyen memur G.Ü. ile ilgili nasıl bir yol izleyeceği merak ediliyor. 

Editör: Murat BERHUN

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r