DOLAR %
EURO %
ALTIN 2.406,931,14
BITCOIN 1856658-6,09%
İstanbul
14°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Dekolteli avukatın başını yaktığı savcının tayin yeri belli oldu
  • Adana Güncel
  • Adana
  • Dekolteli avukatın başını yaktığı savcının tayin yeri belli oldu

Dekolteli avukatın başını yaktığı savcının tayin yeri belli oldu

ABONE OL
Aralık 22, 2023 08:45
Dekolteli avukatın başını yaktığı savcının tayin yeri belli oldu
0

BEĞENDİM

ABONE OL


Geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabında on binlerce takipçisi bulunan avukat B.N.T.’nin Çağlayan Adliyesi‘nde çektirdiği fotoğraf tartışma konusu oldu. Avukat B.N.T., savcı C.T.’nin odasında fotoğraf çektirip, “Ben asla kaybetmem ya kazanırım ya öğrenirim.” notunu düştü.

Bu fotoğrafların ardından Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, savcı hakkında soruşturma başlatıldığını, avukat hakkında ise suç duyurusunda bulunulduğunu söyledi.

Söz konusu görüntülerin adliyelerde olmaması gereken görüntüler olduğunu dile getiren Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, “Hem savcı hakkında soruşturma açıldı hem de ilgili avukatla ilgili olarak da baroya suç duyurusunda bulunuldu. Bu tür nahoş görüntülere, fotoğraflara kesinlikle yargımızda müsaade edilemez. Bu tür görüntülerle, yargının da yıpratılmasına müsaade edemeyiz.” şeklinde konuştu.

Bu gelişmenin ardından dün dikkat çeken bir durum yaşandı. Hakimler ve Savcılar Kurulu‘nun dün yayınlanan kararnamesiyle 81 ilde 506 hakim ve savcının görev yeri değiştirildi. Görev yeri değiştirilen savcılar arasında Çağlayan’da görev yapan C.T. de vardı. Kararnamede, İstanbul Cumhuriyet Savcısı olarak görev yapan C.T.’nin Adana Cumhuriyet Savcılığı‘na atandığı görüldü.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.